Rubriek | Editie 1 | Editie 2 | Editie 3 | Editie 4 | Editie 5 | Editie 6 | | |
| 10 (NL) - 20 (FR) februari | 20 maart | 1 mei | 10 juni | 15 september | 5 november | | |
Food | Kwaliteitsvolle convenience-oplossingen | Chocolade | Vergeten groenten | Merkproducten in de keuken | Smaken uit de wereldkeuken | Trends in brood | | |
| | | | | Wild & gevolgelte | | | |
Non-Food | Pop-up & outdoor-activiteiten | Keukeninrichting & renovatie Akoestiek | Onderwijs | Keukenapparatuur : voor klassieke en alternatieve bereidingwijzen | Trends in inrichting : in- en outdoor | Zaalinrichting & gedekte tafel | | |
Expertise | Coffee, tea and sweets | Original chefwear / tafellinnen | Water drinken is hip | Cocktails + spirits | Bier | Trends : lokaal - natuurlijk - vers - biologisch | | |
Be smart | Slim reserveren | Slim inkopen | Slim afrekenen en betalen | Slim energiegebruik | Slim automatiseren | Slimme milieubewuste oplossingen (afval- & waterbeheer, hygiëne in keuken en zaal) | | |
Beurzen | Horeca Bredene (19-22/2) | | | | Meat Expo - Broodway (30-9/3-10) | Horeca Expo (18-22/11) | | |
| Horecatel (4-7/3) | | | | | | | |
| Tavola (11-13/3) | | | | | | | |
| Anuga (20-23/3) | | | | | | | |