catering

Restaurant Business 2018        
RubriekEditie 1Editie 2Editie 3Editie 4Editie 5Editie 6
10 (NL) - 20 (FR) februari20 maart1 mei10 juni15 september5 november
FoodKwaliteitsvolle convenience-oplossingenChocoladeVergeten groentenMerkproducten in de keukenSmaken uit de wereldkeuken Trends in brood
Wild & gevolgelte
Non-FoodPop-up & outdoor-activiteitenKeukeninrichting & renovatie AkoestiekOnderwijs Keukenapparatuur : voor klassieke en alternatieve bereidingwijzenTrends in inrichting : in- en outdoor Zaalinrichting & gedekte tafel
ExpertiseCoffee, tea and sweetsOriginal chefwear / tafellinnenWater drinken is hipCocktails + spiritsBierTrends : lokaal - natuurlijk - vers - biologisch
Be smartSlim reserverenSlim inkopenSlim afrekenen en betalenSlim energiegebruikSlim automatiserenSlimme milieubewuste oplossingen (afval- & waterbeheer, hygiëne in keuken en zaal)
BeurzenHoreca Bredene (19-22/2) Meat Expo - Broodway (30-9/3-10)Horeca Expo (18-22/11)
Horecatel (4-7/3)
Tavola (11-13/3)
Anuga (20-23/3)