Uitgever van vakbladen voor voeding en horeca

Catering & Grootkeuken: redactieplanning 2019

Catering & Grootkeuken is de nieuwe naam voor het professionele vakblad dat naar grootkeukens van instellingen.  Welke artikels komen aan bod. Hierbij vind je de redactieplanning voor 2019.

 

 

 

 

 

 

RubriekenEditie Lente - 1Editie zomer - 2Editie Hersft - 3Editie Winter - 4
20 februari20 mei10 september5 november
DossierEvent-catering, recepties, bedrijfsfeesten…Inrichting van kantine en bedrijfsrestaurant ( vloeren, wanden, tafels en stoelen, decoratie,…) Tafelbekleding, bedrijfskledij en porselein Betaalsystemen, incl. draadloos oproepsysteem
Food Diepvriesgroenten : gezond, snel én lekkerAardappelspecialiteitenOliën en vettenKruiden & specerijen - Fonds & sauzen
Koffie en theeVis, schaal- en scheldieren Bake off - nieuw en trendsBereide gerechten en convenience-oplossingen
Speciality mealsFunctionele voeding voor de ziekenzorgVegetarisch aanbod voor de grootkeuken / Bio in de grootkeukenDieetvoeding in al zijn facettenGezonde voeding in het scholenaanbod
In de keukenFront cooking systems, à la minute bereidingen, grill, steak,…Free flow-buffetten voor snellere service (wandkoelers,koeltogen, saladbars…)Intelligente kookketels Ventilatie en dampkappen
DuurzaamheidInitiatieven tegen voedselverspilling / AfvalbeheerHygiëne : duurzaam en efficiënt reinigen & vaatwasinstallatiesVoedselveiligheid, incl. labelling en etiketteringMaaltijdbezorging aan huis/kantoor : duurzame oplossingen van koel/warm transport
Coverstory - Bedrijf/leverancier in de kijkerAdvertorial met coverfoto (op aanvraag)Advertorial met coverfoto (op aanvraag)Advertorial met coverfoto (op aanvraag)Advertorial met coverfoto (op aanvraag)
Beurzen & SpecialsHorecatel (10-13/3)Horeca Expo 17-21/11 Gent