Uitgever van vakbladen voor voeding en horeca

Magazines Food

 

Tijdschriften laten merken toe om zich te onderscheiden in een overvolle digitale markt en zorgen voor een blijvende, gedenkwaardige betrokkenheid.

* Connecties op basis van abonnementen met lezers betekent merkbinding en herhaalberichten.
* Uw gedrukte inhoud kan worden hergebruikt in digitale kanalen om een breder publiek te bereiken.
* Tijdschriften worden doorgaans voor een lange periode bewaard. Eén enkel tijdschrift dat nog in het kantoor van een voedingsspecialist ligt, kan bijvoorbeeld een herhalingsaandacht genereren voor een merk. Ook zal een advertentie die vandaag geplaatst wordt, de mensen over enkele maanden bereiken, wat niet voor alle mediakanalen gezegd kan worden.
* Tijdschriften maken zeer gerichte reclame mogelijk, zodat uw budget wordt gebruikt om alleen de mensen te bereiken die geïnteresseerd zijn in uw aanbod. Kunt u zeggen betere ROI?

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Richard Van Nedervelde

bedrijfsleider, Revibed

B2B-media: onmisbaar voor uw business

Mensen lezen vakpublicaties om te zien wat er leeft in hun branche en vooral om te leren wat nieuw en relevant is en wat hun commercie/vak kan verbeteren.

Als u B2B producten of diensten verkoopt, is aandacht in de media een effectieve manier om uw product te promoten. Met een specifiek artikel of publiciteit in één van onze vakmagazines bereik je alle vakmensen (Nl + Fr) in België. Dit kunnen de restauranthouders zijn, of de cateraars, traiteurs, caféhouders, hoteliers of frituristen of mensen uit de Food Branche, zoals slagers, bakkers en de industriëlen in de levensmiddelennijverheid.

 

Uw boodschap wordt geloofwaardig

Media-aandacht levert uw boodschap af in een geloofwaardig, gezaghebbend jasje. Het bereikt mensen die klaar zijn om branchespecifieke informatie te ontdekken, erop in te spelen of aan te kopen.

 

Evolutio Media Group verzorgt al meer dan 30 jaar vakgerichte media-boodschappen. Sommige van onze klanten willen publicitaire of andere willen dan weer redactionele of puur inhoudelijke zaken verspreiden. Zij komen naar ons toe vanwege onze expertise. We hebben op verschillende vlakken toegang tot hun doelgroep. We werken samen met journalisten om verhalen samen te stellen die voldoen aan de behoeften van de media en onze klanten. Onze vakbladredacteuren kunnen boodschappen creëren die dan ter beoordeling aan u worden voorgelegd. Of ook commerciële reclames, die onze lay-outers ontwikkelen. En dit in vele media, print, maar ook online op onze goed gelezen platforms, mailingbestanden en sociale media.

 

Professionele berichtgeving bereikt een gericht B2B-publiek sneller dan een consumentenverhaal. Het kan een meer technisch zakelijk perspectief hebben. En fantastisch is het de aankoopbeslissingen in de toeleveringsketen sterk kan beïnvloeden. Wij kunnen u helpen om de berichtgeving over uw zaak te laten samenvallen met branchegerelateerde evenementen en het laatste nieuws uit de sector. Adverteer daarom in onze vakbladen.

 

Onze media-consultants hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de media-wereld. Ze hebben een grondig inzicht in welke mediakanalen en welke platforms ideaal zijn om uw producten bekend te maken. Bel ons op 056-607333 of vul onderstaand formulier in. Vertel me welk product u moet promoten. Ik zal u meer vertellen over hoe wij u kunnen helpen uw product te promoten.

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Wij genieten oprecht van het opbouwen van mediarelaties met onze klanten. En ik geloof echt in de grote impact van media-advertenties voor uw business.

Consumentenmagazine

Consumentenmagazine

Bio-Gezond is een free consumentenmagazine

Bij BioGezond draait alles rond biologische voeding, gezondheid en duurzaamheid de centrale thema’s. De sterke redactie en vormgeving creëren meerwaarde voor de lezers én genereren ROI (return-on-investment) voor de adverteerders van het blad. Lees meer…