Gratis nieuwsbrief?

Klik op de link en vul het formulier van uw keuze in. Voor welke sector wenst u de nieuwsbrief te ontvangen? De bakkerijsector ontvangt de Brood & Banket-mail. De vleessector vindt de Food & Meat mail in zijn bus. De levensmiddelensector krijgt de Food Industry mail. De Horecasector zenden wij de Horecamail toe. En de hotelsector kan ook nog kiezen voor de Hotel Business mail!

BROOD & BANKET

In deze mail vindt u alle nieuws over bakkers en patissiers uit België. Wat er met chocolatiers, confiseurs, ijsbereiders en de toeleveranciers uit de brood – en banketsector gebeurt komt ook aan bod. Ook over andere nieuwtjes, heet van de naald, inzake voeding leest u meer in deze brief.


FOOD & MEAT

In dezenewsletter vindt u alle actualiteit over de slagers en spekslagers in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Ook de andere nieuwtjes, over de vleeswarenbedrijven, de vleesgrossiers en de toeleveranciers uit de vleessector komen aan bdo. Algemene informatie , heet van de naald inzake voeding krijgt u hier ook een belangrijk plaatsje!

https://my.sendinblue.com/users/subscribe/js_id/32ved/id/10


FOOD INDUSTRY

In deze mail vindt u alle nieuws over voedingsmiddelenbedrijven in België. Nieuws over de aardappelen en groentesector, de brood-, banket-, confiserie en chocoladesector en ook de sectoren van koffie en thee, dranken, voedingssupplementen, vleeswaren , vervangvlees en zuivel. Ook over andere weetjes uit de voedingssector, heet van de naald, leest u in deze brief!


HORECAMAIL

In deze mail vindt u alle nieuws over restaurants, cateringbedrijven, cafés, frituren, snackbars en hotels in België. Ook over andere nieuwtjes, heet van de naald leert u meer in deze brief!


HOTEL BUSINESS

De Belgische hotelsector wordt van nabij gevolgd. Alle nieuwtjes en weetjes vindt u in deze nieuwsbrief.

Get 30% off your first purchase

X