B2B-media: onmisbaar voor uw business

Mensen lezen vakpublicaties om te zien wat er leeft in hun branche en vooral om te leren wat nieuw en relevant is en wat hun commercie/vak kan verbeteren.

Als u B2B producten of diensten verkoopt, is aandacht in de media een effectieve manier om uw product te promoten. Met een specifiek artikel of publiciteit in één van onze vakmagazines bereik je alle vakmensen (Nl + Fr) in België. Dit kunnen de restauranthouders zijn, of de cateraars, traiteurs, caféhouders, hoteliers of frituristen of mensen uit de Food Branche, zoals slagers, bakkers en de industriëlen in de levensmiddelennijverheid.

 

Uw boodschap wordt geloofwaardig

Media-aandacht levert uw boodschap af in een geloofwaardig, gezaghebbend jasje. Het bereikt mensen die klaar zijn om branchespecifieke informatie te ontdekken, erop in te spelen of aan te kopen.

 

Evolutio Media Group verzorgt al meer dan 30 jaar vakgerichte media-boodschappen. Sommige van onze klanten willen publicitaire of andere willen dan weer redactionele of puur inhoudelijke zaken verspreiden. Zij komen naar ons toe vanwege onze expertise. We hebben op verschillende vlakken toegang tot hun doelgroep. We werken samen met journalisten om verhalen samen te stellen die voldoen aan de behoeften van de media en onze klanten. Onze vakbladredacteuren kunnen boodschappen creëren die dan ter beoordeling aan u worden voorgelegd. Of ook commerciële reclames, die onze lay-outers ontwikkelen. En dit in vele media, print, maar ook online op onze goed gelezen platforms, mailingbestanden en sociale media.

 

Professionele berichtgeving bereikt een gericht B2B-publiek sneller dan een consumentenverhaal. Het kan een meer technisch zakelijk perspectief hebben. En fantastisch is het de aankoopbeslissingen in de toeleveringsketen sterk kan beïnvloeden. Wij kunnen u helpen om de berichtgeving over uw zaak te laten samenvallen met branchegerelateerde evenementen en het laatste nieuws uit de sector. Adverteer daarom in onze vakbladen.

 

Onze media-consultants hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de media-wereld. Ze hebben een grondig inzicht in welke mediakanalen en welke platforms ideaal zijn om uw producten bekend te maken. Bel ons op 056-607333 of vul onderstaand formulier in. Vertel me welk product u moet promoten. Ik zal u meer vertellen over hoe wij u kunnen helpen uw product te promoten.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

Wij genieten oprecht van het opbouwen van mediarelaties met onze klanten. En ik geloof echt in de grote impact van media-advertenties voor uw business.

Get 30% off your first purchase

X