Uitgeverij van vakbladen voor de voeding en de horeca: EMG

Evolution Media Group( EMG) is een uitgeverij van voornamelijk voedingstijdschriften voor de Belgische markt. Een uitgeverij die vaktijdschriften of B2B-magazines op de markt brengt voor de Belgische voedingswereld en de horecasector. En dat doen we op de Belgische manier in twee talen, het Nederlands en het Frans.

We sturen de vaktijdschriften op periodieke, voorafbepaalde momenten naar onze lezers. Telkens opnieuw met boeiende reportages, dossiers over interessante items, toffe recepten, warenkennis, veel actualiteit, wetgeving en juridische weetjes…

De missie van EMG is de vakman en vakvrouw of de professioneel achter elke horecazaak en voedingswinkel in België optimaal informeren. We menen dat een zaak voeren een opdracht inhoudt. Naast sociale en lokale doelstellingen is EMG er in de eerste plaats voor zijn lezers. Wij willen dat alle belangrijke informatie voor de verschillende doelgroepen en dus de diverse lezers op een goede en heel toegankelijke manier bij hen terechtkomt. De vaktijdschriften van EMG zijn prachtige uitgaven, compleet in vier kleuren. Herkenbaar, vernieuwend, leuk, doelgericht, … Daarnaast heeft Evolution Media Group nog vijf nieuwssites – goed voor meer dan 30.000 lezers per maand – waarbij alle actualiteit uit die desbetreffende sectoren van voeding en horeca aan bod komt.

En terwijl we die informatie aan onze lezers doorgeven, stelt EMG zijn vakbladen open voor de adverteerders. Op dat moment gebruiken die adverteerders een kans om net bij die vakman, onze lezer, een poortje te openen. Hun naam eventjes te laten doordringen, hun producten te tonen of hun nieuwe diensten aan te prijzen.

Daarnaast geven we ook het gezondheidsmagazine BioGezond uit in Vlaanderen.

Een kans die u ook graag wilt grijpen? Informeer bij EMG, info@evolution.be. Bel 0032-56 607.333

Get 30% off your first purchase

X