Uitgever van vakbladen voor voeding en horeca

Food & Meat: redactieplanning 2019

Redactieplanning 2019

Wenst u meer te weten over de redactie van Food & Meat? Welke artikels over vlees en vleeswaren komen aan bod? Welke technische specials?

  • EDITIE 1: 25 februari 2019
  • EDITIE 2: 25 maart 2019
  • EDITIE 3: 25 april  2019
  • EDITIE 4: 15 juni 2019
  • EDITIE 5: 5 september 2019
  • EDITIE 6: 25 november 2019

Spices

 Food & Meat 2019      
Editie 1• 25 februariEditie 2 • 25 maartEditie 3 • 25 aprilEditie 4 • 15 juniEditie 5 • 5 septemberEditie 6 • 25 november
Sectoriële SpecialLamsvleesKruiden - specerijen - marinadesPaardenvleesSaladesPatésRundvlees
SausenVegetarische productenVarkensvleesKip & gevogelteWildKalfsvlees
FeestproductenKazen
Technische SpecialVerlichtingCuttersGehaktmolensKoelingSnijmachinesVaatwasmachines
TemperatuurregistratieMengersKookketelsKoel- en vrieskasten
Vloeren & wandenWeegschalen/kassaregistersVerlengde houdbaarheid door vacuüm en
gasverpakken
Marketing & VerkoopE-Commerce: verkoop vlees onlineWinkelinrichtingVlees: de smaak is opnieuw belangrijkMobiele betaaldienstenDigitale aanwezigheid op het netBereide meeneemgerechten in zelfbediening
Thuislevering vleespaketten? Welke
systemen? Vervoer?
BeurzenCfia 12-14 mrt RennesIffa 4-9 mei FrankfurtHoreca Expo
17-21/11 Flanders Expo Gent
Anuga 5-9/10 Köln