Uitgever van vakbladen voor voeding en horeca

Food Industry: redactieplanning 2019

Redactieplanning van Food Industry 2019

 FOOD INDUSTRY 2019      
Editie 1 15 februariEditie 2 15 aprilEditie 3 31 meiEditie 4 : 1 september Editie 5 20 oktober Editie 6 : 1 december
Sectoriële SpecialDrankenVleesVegetarische productenBrood & BiscuiterieChocolade & ConfiserieAardappelen, Groenten en Fruit
Zuivel
Technische SpecialEfficiënter produceren door betere productieautomatiseringMachinesRobots worden dankzij Artificiële IntelligentieSlim magazijnbeheer doorSlim bouwen of verbouwenKoelinstallaties van proceskoeling
Flexibele en efficiënte IT (AI) steeds slimmer transparante goederenstroomDuurzame en efficiënte geklimatiseerde ruimtes
door cloudoplossingen(intern transport)logistiek - hoogmagazijnbouwkoel- en vrieskasten
(Ddigitale transformatie)
DuurzaamheidHygiëne is onderdeel van je kwaliteitMinder afval doorVoedselveiligheid door vision- &Verlengde houdbaarheid doorReduceren van energieReduceren van water,
Hygiënische pompen voor het transporteren van voedingsmiddelen valorisatie van nevenstromenrobottechnologie en digitale sensors Vacuüm verpakken, gasverpakkenAfvalstromen recycleren
energierecuperatieLabels & etiketteermachinesRekrutering in de voedingsbranche :
personeelsbeheer en interim
BeurzenCfia 12-14/3 RennesIffa 4-9/5 FrankfurtVision, Robotics & Motion 12-13/6Bibac 22-25/9 Antwerp Expo ISM 01/2020 Köln
Laborama 14-15/3 Brussels ExpoSeafood 7-9/5 Brussels ExpoVeldhove, NederlandFachpack 24-26/9 Nürnberg Duitsland
Maintenance 27-28/3 Antwerp ExpoEurofinish + Materials 15-16/5 Anuga 5-9/10 Köln
Machineering 27-29/3 Brussels ExpoBrabanthal Leuven Trannsport & Logistics 15-17/10 Antwerp Expo
Empack 23-24/10 Neckerhal Mechelen