Uitgever van vakbladen voor voeding en horeca

Café & Bistro: redactieplanning 2019

Redactieplanning 2019


 Editie Lente - 1Editie zomer - 2Editie Hersft - 3Editie Winter - 4
20 februari10 mei5 september5 november
TechnologieToogregistratie- en bestelsystemenAfrekenen & betalen"Professioneel" op café - Kantoorfaciliteiten voor klantenTapinstallaties en tapconcepten, tankbier, kleine vaten…
Specials: Het ideale caféHet ideale terras : terras- en outdoor-cultuurAan tafel: De ideale menukaartDe ideale drankenkaart + glaswerk, viltjes, en andere merchandisingDe ideale sfeer - alles rond modern en klassiek amusement, muziek, kleur- en sfeerbeleving, caféspelen,…
DrankenFrisdranken en waters: de nieuwe generatieLage & alcoholvrije bieren en andere drankenThee- en koffiekaarten en bereidingenCocktails & Mocktails
BierenSterke blond en hoppige bierenGeuzes & lambiekbieren Roodbruin & saisonsTrappist & abdijbierenZware bruine, kruidige bieren, scotch/stout. Eindejaarsbieren
Coverstory - Brouwerij in de kijkerAdvertorial en coverfoto op aanvraagAdvertorial en coverfoto op aanvraagAdvertorial en coverfoto op aanvraagAdvertorial en coverfoto op aanvraag
Beurzen & EventsHorecatel (10-13/3)Horeca Expo 17-21/11 GENT