Uitgever van vakbladen voor voeding en horeca

Brood & Banket: Redactieplanning 2019

Redactie in Brood & Banket is van hoog niveau. Welke artikels verschijnen er in het tijdschrift Brood & Banket? Naast de actuele onderwerpen vindt u hieronder tal van thema’s die wij in de loop van het jaar uitdiepen.

 

BROOD &BANKET 2019      
RubriekEditie 1 • 5 februariEditie 2 • 15 aprilEditie 3 • 1 juni Editie 4 • 5 septemberEditie 5 • 15 oktoberEditie 6 • 1 december
Product & MachinesChocolade & ChocolademachinesIjs & ijsmachinesBake-offproducten & bake-offovensHalffabricatenBladerdeegBloem
Zuivel : room, boter, margarineDecoratie : foodprinting, personalisering
VerpakkingGist
BlurringOntbijtservice : viennoiserieIjssalon : ambachtelijk ijs Lunchroom : belegde broodjesTearoom : diepvriesproducten/SmoothiesKoffie en koffiemachinesWafels/Pannekoeken
kaas, fijne vleeswarenWafelijzer/Pannekoekplaat
TechniekHygiëne : vaatwassersKoelenErgonomische atelier- & winkelinrichtingKloppen, mengen, kneden en afwegenDigitalisering & automatiseringBakken
Energiesparende koeltechniekVloeren en wanden, Verlichting kassasystemenEfficiënte en duurzame ovens
DosseermachinesBroodsnijmachinesweegschalen en etiketteermachines
e-commerce
GezondheidMinder suikerBiologischDesemNotenGlutenvrijOude granen (spelt)
Beurzen/OpleidingChocoladesalon 22-24 feb 2019 Onderwijs en vormingBibac 22-25 sept 2019
Tour & Taxis BrusselAntwerp Expo
Bakkersvak 11-13 mrt 2019
Gorinchem NL