Uitgever van vakbladen voor voeding en horeca

Digital

Evolution Media Group heeft zich met veel goesting in het digitale universum gesmeten. Doorheen de jaren hebben wij ontdekt dat veel bedrijven (nog altijd) niet beschikken over een goede en geüpdatete website. Indien ze wel beschikken over een website is die vaak verouderd en is de informatie niet meer actueel.

 

Evolution beschikt over een jarenlange ervaring in het maken van goede en betrouwbare content. We willen uw bedrijf een makkelijk bruikbare website aanbieden. Hiervoor gebruiken wij het cms systeem van WordPress. Dit content managementsysteem is wereldwijd de meest gebruikte open source tool om een website te bouwen. Wij maken uw website en onderhouden die tegen een laag prijsje. Dit houdt in dat we de website updaten, nieuwe content genereren, foto’s toevoegen, enz.

Waar wij goed in zijn en dit al veel lange jaren is in het aanleveren van teksten en beelden. En precies die twee aspecten zijn belangrijk bij het vinden van uw website en het actualiseren van uw site. Wij maken uw website heel goed vindbaarheid voor de zoekmachines, zodat !

Websites: voor klein en groot!

We zorgen ervoor dat – indien u dit wenst – een nieuwsbrief wordt uitgestuurd naar al uw klanten. Deze nieuwsbrief kan u zelf schrijven of wordt geschreven door iemand van ons team zodat de professionele content uw lezers zeker zal aanspreken. Hiervoor gebruiken we verschillende diensten afhankelijk van de hoeveelheid nieuwsbrieven die u uitstuurt. Wij zorgen ervoor dat u steeds kwaliteit krijgt tegen een prijsgunstig tarief.

 

 

 

Ook voor mobieltjes!